ПРОИЗВОДИ САКАМ SMOKI ЗАТОА ШТО…

САКАМ SMOKI ЗАТОА ШТО…

…е неизоставен дел од секој роденден.

…затоа што не се менува и секогаш останува ист.

Секогаш ја собира екипата.

Се јаде со полна рака, а не еден по еден

+